Seyirci olmayınca maçın tadı tuzu olmuyor. Serik Belediye maçında da ne tat vardı ne tuz. Gerçi Yeni Çorumspor seyircili oynadığı maçlarda da tat vermiyor, orası da ayrı bir konu.

Dünkü maçta oynanan futbolla alınan sonuç doğru orantılı. Maçın hakkı beraberlikti. Yeni Çorumspor kazanmayı hak etmedi. Takım özellikle son haftalarda iyi oynamıyor. Formsuz oyuncu sayısı o kadar çok ki, girenle çıkan arasında fazla bir fark olmuyor. Sadece futbolcular mı formsuz? Hayır. Ersin Hoca da formunda değil.

Formsuz diye kestiği oyuncuları kurtarıcı diye sahaya sürecek kadar formsuz. Geldiği günden beri takıma katkı sağlamayan ve dün de tel tel dökülen Volkan’a 98 dakika tahammül edecek kadar formundan uzak. Oyuna girdiği hiçbir maçta kötü oynamayan ve hafta içerisinde Osmancık Belediye maçında 2 gol atan moralli Kıvanç’ı sahaya sürmeyi düşünmeyecek kadar formunu kaybetmiş.

Yeni Çorumsporlu futbolcular dün “lig bitse de gitsek” havasındaydılar. Bu takımın 2.Lig’e çıkacağına inanmamış bir görüntü verdiler. Gerçi bu görüntü hep var ama dün sanırım seyircinin de olmaması nedeniyle daha çok belli ettiler.

Şimdilik en yakın takipçiyle 5 puanlık bir avantaj var. Bu, kullanmasını bilen için çok ciddi bir kredi. Ama bu gidişle bu kredi çabuk biter. Yapmayın beyler! Çok ararsınız bu maçları da iş işten geçmiş olur. Kendinize gelin artık.

Ersin Hoca, artık bazı oyuncularda ısrar etmen takıma zarar veriyor. Dikkat!

Maçın hakemi, hatta hakemleri berbattı. Orta hakem oldukça deneyimli ve artık işin kurdu olmuş. Koşmadan maç yönetti. Verdiği ve vermediği saçma sapan kararlarla hem takımları, hem de şeref tribününü gerdi. Devre arasında yediği zılgıtın etkisiyle olmalı ki, ikinci yarıda 360 derece dönerek eyyam yaptı. Böyle hakemlerin Türk futboluna katacağı bir şey olamaz!

Seyircisiz maçın ne kadar berbat bir şey olduğu dün bir kez daha görüldü. Umarım artık daha dikkatli davranılır ve bu yeni Çorumspor’un oynadığı son seyircisiz maç olur.