Şampiyonluğu kaçırdıktan sonra Play-Off’a odaklanan Çorum Belediyespor, evinde Kızılcabölükspor’la 0-0 berabere kalarak önemli bir yara almasına rağmen oynadığı futbola göre iyi bir sonuç aldı diyebiliriz.

Play-Off şansı mucizelere kalan Kızılcabölüksporlu futbolcular o küçücük şansı değerlendirmek için maç boyunca canlarını dişlerine taktılar. Aynı özveriyi Çorum Belediyesporlu futbolcularda göremedik. Belediyespor sanki ununu elemiş, eleğini asmış görüntüdeydi.

Sezonun en kötü futbollarından birini oynayan Çorum Belediyespor’da kaleci Sercan dışında ayakta kalan oyuncu neredeyse yoktu. Her hattıyla tel tel dökülen Belediyesporlu futbolcular ‘sezon bitse de gitsek’ havasındaydılar. Bu şehre 2.Lig borçlarının olduğunu unutmuş gibiydiler. Koskoca ilk yarıda pozisyon bile yoktu. İkinci yarıya başlarken iki takımın da yaptığı oyuncu değişiklikleri maçın temposunu yükseltti. Çorum Belediye’nin Yeldar’la bir topu direkten dönmesine rağmen galibiyeti kaçıran tarafın Kızılcabölükspor olduğunu söyleyebiliriz. Son bölümlerde kaleci Sercan yaptığı kritik kurtarışlar Belediyespor’u ipten aldı dersek yanlış olmaz.

Hele Yeldar’a ve taraftara ne demeli. Yeldar tribünlerle didişmekten futbol oynayamıyor. Kardeşim, sen tribündeki küfrü duyuyorsan maça motive olamamışsın demektir. Kulağın tribünde olmayacak, işini yapacaksın. Taraftarın küfretmesi ne kadar yanlışsa, Yeldar’ın cevap vermesi de o derece doğru değil.

Çorum Belediye dün kazanmış olsa kalan 2 maçta 1 galibiyet yetecekti. Ama şimdi kendi göbeğini kesebilmesi için iki maçı da kazanması gerekiyor. Bunu yapabilir mi, elbette yapabilir. Ama dünkü görüntüde hiç şansı yok.