Bu sezon dış sahada en çok puan toplayan takım unvanını elinde bulunduran Çorum Belediyespor, Ankara'da Adliyespor'u da yenerek geleneği bozmadı. Dış saha karnesine 3 puan daha ekledi.

Yusuf Hoca Tepecikspor karşısındaki ilk 11'den sadece 3 değişiklik yaptı. Sercan’ın yerine Ramazan, Mehmet Zahit'in yerine Ertuğrul, Salim'in yerine de Emre Okur'u oynattı.

Mehmet Zahit'in hücum organizasyonlarındaki mücadelesi yadsınamaz ama defansif yönden çok eksikleri olduğu aşikar. O açıdan Ertuğrul bu sıkıntıyı Adliye maçında gidermiş gibi göründü. Salim'in yerine oynayan Emre Okur ise Salim gibi hızlı ileri çıkamadı ama. Sırtı dönük pozisyonlarda Abuzer'e ve Dogancan'a duvar olmayı başardı.

Doğan Can’ın yine yokları oynadığı anda, bu kez orta sahaya çakılı kalmayarak rakip ceza sahası çevresinde sık sık sahne alan ve güzel bir gole imza atan Özgür…

Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinin yanı sıra, rakip atakları orta sahada durduran Mert…

Dudağı patlamasına rağmen son dakikaya kadar canla basla mücadele eden Abuzer…

Defansta yaptığı güzel işlerin yanı sıra, duran topta ileri çıkarak 1 gol atan Yakup Yiğit…

Dakikalar 5'i gösterdiğinde rakip takımın yüzde yüzlük gol vuruşunu güçlükle kornere çelen kaleci Ramazan…

Daha önceki maçlara nazaran bu kez hava topu mücadelelerinde 1 metre daha uzayan Akın,

Yaptığı değişikliklerin yanı sıra, defanstan uzun topla çıkmak yerine pas yaparak çıkmayı bu maçta takıma kabul ettiren Yusuf Hoca…

Soğuk havaya rağmen böylesine güzel bir zeminde iki takıma futbol oynattıran Ostim Stadı görevlileri…

3 puanın mimarı oldular.

Ellerine ayaklarına sağlık!

Ancak sağlıklı ayakların yere sağlam basması lazım. Daha oynanmamış 15 maç var.

Yasin için de bir kaç şey söylemek gerekirse, transfer edildiği gün takıma en çok katkı sağlayacağını düşündüğüm futbolcuların başında geliyordu. Hala da bu düşüncemden vazgeçmiş değilim. Ancak son maçlardaki kötü futbolunu Adliye karşısında da devam ettiren Yasin'in sanırım birkaç maç dinlendirilmesi lazım. Çünkü Yasin'e ihtiyaç duyulacak çok önemli maçlar Çorum Belediyespor'u bekliyor. O yüzden genç futbolcuyu bu şekilde tekrar kazanmak mümkün.

İç sahada puan kaybetme lüksü olmayan Kırmızı-Siyahlıları sırada Sultanbeyli Belediyespor maçı bekliyor. Adliyespor galibiyeti ile tekrar havaya giren taraftarın stadı doldurması ve sadece destek olması halinde Çorum Belediyespor'un da bu maçtan alnının akıyla çıkacağına inancım tam.