11 puanlık farka rağmen devre arasında yapılan önemli takviyelerle zirve yarışının en önemli favorilerinden biri olarak gösterilen Yeni Çorumspor, fos çıktı. Muğlaspor karşısında oynanan futbol ve ortaya konan mücadele rezil ötesiydi.

Yeni transferlerden sadece Mert, Kaan ve Volkan ilk 11’deydi. Maça kontrollü başlayan Yeni Çorumspor, henüz 8.dakikada yediği amatörce golle 1-0 geriye düştü. Bu golle de zaten maç bitti. Çünkü, milyonluk takım, gole reaksiyon gösteremedi. Son yıllarda, birbirinden kopuk, ruhsuz ve böylesine rezil bir takım izlememiştim. Bir takım elbette yenilebilir, ama mücadele etmez mi? Kazanmak için çırpınmaz mı? Bunların hiç biri yoktu sahada.

Tel tel dökülen Yeni Çorumspor karşısında uzatmalarda Semih’le bir gol daha bulan Muğlaspor sahadan farkı ikiye çıkarttı ve haklı bir galibiyet aldı. Maçı izlerken acı çektik. Takımın oynadığı futbol, içimizi skordan daha çok acıttı.

Devre arasında yapılan transferler sonrası açıkçası herkes gibi biz de umutluyduk. Ama dünkü takım tam bir felaket, tıpkı acemiler mangası… Yazık günah! Bu takım Antalya’da tatil mi yaptı ki ortada hiçbir şey yok?

Kampta, diğer takımlar harıl harıl çalışırken, bizim takım çoğu günü tek antrenmanla geçirdi. Kampa gitmedik ama günde bir antrenman bana çok tuhaf geldi. Takımın iyi çalışmadığı ile ilgili endişelerimi birçok kişiyle de paylaştım. Endişelerimde haklı çıktım. Bu takım kampta iyi çalışmamış! Hatta, geriye bile gitmiş!

‘Pazarspor’un elinden kaptık’ denen Mert Ilıman bu mu? Mert, ne olmuş sana böyle? Sadece Mert mi? Hayır! Kaleci Onurcan dışında oyuna ve skora isyan eden başka oyuncu göremedik. Yazık!

Bu saatten sonra kimse umut tacirliği yapmaya kalkmasın. Bu takım şampiyon falan olamaz! İlk 5’e girip 2.lig şansını Play-Off’ta kovalasın. Yönetimin tüm planlamayı bu doğrultuda yapması en akılcı yol olur.