Ece Grup’un 2012 Perşembe akşamı geleneksel iftar yemeği ve ödül töreni F&Y Kültür Düğün Salonunda 2 Ağustos 2012 Perşembe akşamı yapıldı.

Geceye Sayın Valimiz Nurullah Çakır, Milletvekillerimiz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sayın Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Sayın Necmettin Emre ve seçkin misafirler ve Ece Banyo’nun çalışanları katıldı.

Sayın Valimizin Rize’ye tayininin çıktığını ve Ece Banyo’nun çalışanlarına plaketlerini verdikten hemen sonra İstanbul’a gideceğini burada öğrendik.

Sayın Valimiz plaket töreninde yaptığı kısa ve öz konuşmasında yine her zaman olduğu gibi bize çok şeyler anlattı.

Çorum’umuz Vali, Belediye Başkanı ve bürokrat bakımından talihli bir ildir.

Şimdi Diyarbakır Valisi olan Sayın Mustafa Toprak, Sayın Mustafa Yıldırım, Sayın Atıl Uzelgün; Sayın Hüseyin Poroy gibi nice üstat valiler bu memlekete hizmet etmişlerdir.

Ve bu değerli Valilerimizin hepsi de Çorum’u bir basamak değil 3-5 basamak ileri götürmüşlerdir.

Kendilerine şahsım ve Çorum halkı adına bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz kendilerini hiç unutmadık. Onlarda Çorum’u Çorumluyu unutmadılar. İŞTE AHDE VEFA VE DOSTLUK BUNA DENİR.

Her valinin ayrılışında benim içime bir burukluk, gönlüme bir hüzün çöker. Bu burukluk ve hüzün gelen yeni vali ile de bir sevince dönüşür.

İşte yine yeni bir yüz ve yine yeni bir hizmet anlayışı.  Eskiyi tamamlarken yeni bir başlangıç, her insanın ayrı bir ufku vardır yeni ufuklara doğru yeni hizmetler alır başını gider.

Benim, Sayın valilerimizle diyalogum çok sıcak ve samimi olur.

Uzun yıllardan beridir memleketin eksiklerini, fazlalarını anlatırım mahalli gazetelerimizdeki yazılarımda, Çoğu valimiz bu Pazartesi Yazılarımızı okur ve uygun gördüklerini de onu tatbik edecek mercilere gereken emirleri verirler.

Bizim ve de o ilin valisinin şehrin yücelmesinden başka ne arzusu ve isteği olur ki! Sayın Valimiz Nurullah Çakır Beyefendiyle de bu minval üzere görüştük birçok şeyi.

Sayın Valimiz, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla ve diğer bürokratlarla birlikte el birliğiyle çok güzel hizmetler verdiler. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Sayın Başbakan’ın memleketine vali olmak her valiye nasip olmaz. İnşallah kardeşimiz, dostumuz Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır Bey 3-5 sene sonra İstanbul valisi olunca tebrik etmeğe giderim rabbim sıhhat afiyet ve hayırlı ömür verirse inşallah.

Yeni gelen Valimiz Sayın SABRİ BAŞKÖY’ ün de bu memlekete güzel şeyler yapacağından en ufak kuşkumuz yoktur. Kendisine de buradan hoş geldiniz diyor başarılar diliyoruz.

Saygı ve sevgilerimle.