DEVLET ZAYIF, HALK ÇARESİZ İDİ.
Tam zamanıydı. Osmanlı Devleti tam şimdi yıkılabilirdi; Türkler tam şimdi imha edilebilirdi. ERMENİLER BU HIRS VE ŞEVK İLE RESMEN SOYKIRIM YAPTILAR. Bu hırs ile Müslim halkı canlı, canlı kuyulara atıp dünyada emsali görülmemiş bir vahşetin mümessili oldular. (Necdet Sevinç’in Kitabından alınmıştır. Sayfa. 380) Müslim halkı evlerinde iken diri diri yaktılar. Bağ ve bahçelerini gasbettiler. Mallarını ellerinden aldılar. Müslim kadınların ırz ve namusuna saldırdılar. Bunlar 1915’den önce oldu. Yani daha tehcir günleri gelmedi. Yirmi iki vilâyette birden isyanlar başladı. Çeteler sivil silahsız halkı kırıp geçiriyordu. Ermenilerin çete saldırılarını önlemek için 150.000- 200.000 polis lazımdı. Cepheye asker bulamayan devlet bu kadar polisi nereden bulacaktı? İsyanları bastırmak ve Müslüman soykırımını önlemek mümkün değil. İşgal orduları ile Ermenilerin işbirliğini önlemek mümkün değil. Eee ne yapacaksın? Ölümü mü bekleyeceksin yoksa ihanet eden küçük kümeyi İHANET MAHALLİNDEN uzaklaştıracak mısın? Osmanlı Devleti müttefikimiz olan Almanların da desteği ile ve Mecliste tartışılarak Ermenileri savaş dışı- daha sakin ama yine Osmanlı toprağı olan Suriye’ye geçici olarak nakletmiştir. Tehcir ve gerekçesi budur.
LÜTFEN DİKKAT?
Aynı tarihte, 1912’de başlayan ve 1914’de-1915’de devam eden Balkan Müslümanlarının katledilerek çok feci biçimde sürgünlerinin devam ettiğini kimse düşünmez. Almanların da fikri ve fiili desteği ile Osmanlı Devleti ihanetleri önleyebilmek için Ermenileri bölgeden uzaklaştırmıştır. Zaten başka yapılabilecek hiçbir şey yok idi.
O kadar beynimiz yıkanmış ki; durmadan 1915 Ermeni tehciri der dururuz. İki yıl evvel, hiç suçu günahı olmayan sadece ve sadece Müslüman oldukları için Balkanlardan sürülen dört milyon insanı anmayı akıl bile edemeyiz. İki hafta sonra 24 Nisan zırvası başlar. Gazeteleri okuyun, beyni yıkanmışları, hainleri, bilgisiz ama iftiraya şartlanmış sahte aydıncıkları görün. Ermeni’den özür dileyen ya cahil veya hain olanları okuyun. 428.000 kişilik tehciri–SOYKIRIMA- dönüştürecek kadar süper zekâlı olup; Balkanlardan ve Kafkaslardan sürülen 9 milyonu göremeyecek kadar kör olan kahraman yazarları o gün TANIYIN.
Hatta sürgün devam etmekte. Brejnev’in yavrucuğu Komünist Jivkov’un 1988’de 350.000 Müslüman’ı Bulgaristan’dan sürdüğünü unutmayın. 24 Nisanda Ermeniler için ağlayan, timsah gözyaşı dökenlere, sadece ve sadece 1988 Bulgaristan Müslümanlarının sürgünleri hakkında bilgileri var mı, sorun. 99 yıl evveli bilen bu zeki ve süper insanlar acaba 1988’i biliyor mu?
*
Evet dostlar, rahmetli Behiç KILIÇ’ın dediği gibi,”Bu ülkede ot biter gibi yerden hain bitmekte”
*
Yeter ki biz uyanalım ve 200 yıldır içimizde bizden biri gibi olan, ama içinde bizden olmayan hainleri bilelim. Bunun ölçüsü de TÜRK TARİHİNE MOK ATMAMAKTIR. ATALARIMIZA MOK ATMAMAKTIR. O kadar. Sanki Fransızların, Almanların paşaları evliya, sanki İngilizlerin kralları peygamber. Biz şimdi 24 Nisan zırvası gelirken bizi birinci dereceden ilgilendiren soykırım şarlatanlığının iç yüzüne bakalım. Gerçeği öğrenelim.
*
GERÇEKTE
SOYKIRIM SUÇLUSU ERMENİLERDİR.
TARİHİ ÇARPITAN VE İNKÂR EDEN ERMENİLERDİR
ÖZÜR DİLEMESİ GEREKEN ERMENİLERDİR
TARİHİ İLE YÜZLEŞMEYEN ERMENİLERDİR
ARŞİVLERİNİ AÇMAYAN ERMENİLERDİR
İŞTE HAKİKAT BUDUR!
*
TEHCİR İSE hem askerî, hem sosyal açıdan, hem asayiş açısından zamanın meclisinin hukukî kararı ile yapılmış bir geçici nakil olayıdır. Üstelik o tarihte mecliste, pek çok Ermeni ve Rum mebus ve büyük elçi vardır. Dışişleri Bakanımız, Hazine Bakanımız bile Ermeni’dir. Yani tehcir kararı öyle bir gecede gizlice alınmış bir heyet-i mahsusaya ait (KHK) değildir.
Piyasada, bu hakikati ve Ermeni mezalimini vesikalar ile anlatan yüzlerce eser var. Lütfen bilgilenelim. Hiç bir tarihte meydan bu kadar Türk Düşmanlarına şans ve fırsat vermemişti. Artık ülkemizde ve dünyada cirit atar oldular. Biz ne yazık ki hiçbir şey yapmıyoruz. 24 NİSAN GELMEDEN “- ABD VE FRANSA’YA 100.000 KARTPOSTAL“- atalım. Lütfen hiç değilse bu kadarcık tepki gösterin arkadaşlar.
Yazının sonunda örnek mektup var. Bir kartpostal alın arkasına bunu yazın ve yollayın. Hepsi bu.
LÜTFEN DERS ÇIKARALIM:
Dünyada 15 milyon Ermeni var. Her 24 Nisanda soykırım yalanını 6,5 milyara duyuruyorlar. 250 milyon Türk’ün sesi çıkmıyor. Hele 1,5 milyar Müslüman ayakta uyuyor. Bırakın Avrupa’yı biz bu konuda İslam ülkelerinde bile çalışmıyoruz. Ermeni gidip İran’da soykırım yalanını anıtlaştırıyor. Kimse İran’a kızmasın, biz bu konuda hiç adım attık mı? Orada yaşayan 35-40 milyon mağdur Azerbaycan Türkü ile temas kurduk mu?
SÜRECEK