Programa, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, eski Belediye Başkanı Ali Osman Bici, Mamak Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile Ankara’da yaşayan çok sayıda Uğurludağlı katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Platform Başkanı Orhan Köse, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verriken, yapılan hizmetler için Belediye Başkanı Remzi Torun ile Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya teşekkür etti.
AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun’un da bir selamlama konuşması yaptığı programda belediyenin çalışmalarını anlatan Torun, yapılan hizmetlerle ilçedeki değişim ve gelişimi görsellerle hemşehrileriyle paylaştı. Hemen her projenin gerçekleşmesinde katkı ve desteğini esirgemeyen Uslu’ya teşekkür eden Başkan Torun hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.
Türkiye’nin Dünyadaki saygın konumunu koruma için siyasi istikrarın devam etmesi gerektiğini söyleyen Salim Uslu da, Çorum için, Uğurludağ için çok sayıda hizmet yapıldığını, yapılmaya da devam edeceğini söyledi.
Uslu, “Türkiye’de her geçen gün şehitlerimize ağıt yakmaktan, terörle nasıl baş ederiz diye acımıza rağmen bir şekilde düşünmekten ya da her gün yeni bir 15 Temmuz’la tekrardan karşılaşmaktan dolayı istikrarsızlık devam ediyor olsa bütün bu hizmetleri ne yapabiliriz ne de düşünebiliriz. Öncelik memleketimizin istikrarı, geleceği, bayrağı ne istiklali ne de istikbali olur. Bizden beklenen, milletimizin ve ülkemizin bekasını ilgilendiren temel konularda birlik ve beraberliğimizi güçlü tutmamızdır.
Çorum’un merkezle birlikte 14 ilçesi var. Tamamına o kadar güzel yatırımlar yapılıyor ama bütün bunların daha fazlasını yapmak mümkün. Bunun için de bürokrasinin etkin ve verimli çalışması gerekiyor. Mevzuat hazretlerini de aşmak lazım,  imkânları arttırmak lazım. Allah’ın izniyle hızlı trenimiz de yük trenimizle beraber yapacağız. Uğurludağ - Sungurlu yolumuzun proje çalışması tamamlandı. İskilip – Çankırı yolumuzun yapım çalışmalarına başlandı. Tımarlı Sulaması 60 yıllık hayaldi şimdi gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanıyla, ilçe başkanıyla, kaymakamıyla, bürokrasisiyle, il genel ve belediye meclis üyeleriyle gördüğünüz gibi son derece uyumlu bir çalışma var, her hizmeti fazlasıyla hak etmiş bir Uğurludağ var” dedi. (Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim