Darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Çorumlular ve tüm demokrasi şehitleri için Uğurludağ Belediyesi tarafından Belediye binası önünde mevlit programı düzenlendi.
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programa; Uğurludağ İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, İlçe Emniyet Amiri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, “Milli irademize ve demokrasimize FETÖ terör örgütü üyeleri askerler tarafından yapılan bu saldırıya karşı bizler dimdik ayakta ve görevimizin başındayız. Sizlerden aldığımız güç ile demokrasimize yapılan saldırılara asla fırsat vermeyeceğiz. Bu hassas zamanlarda tüm hemşerilerimi duyarlı olmaya, demokrasimize birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından program mehteran takımının gösterile ile devam etti. Semazen ve ilahi grubu ile devam eden programın sonunda Uğurludağ halkı dualar eşliğinde demokrasi nöbetine devam etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim