Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ak Parti İlçe Başkanı Yakup Torun ile Ankara Uğurludağ Köyleri Dernekler Federasyonu Başkanı Selahattin Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette heyet, "Uğurludağ ilçemiz sizin sayenizde ismini duyurmaya, hizmet almaya başladı. İlçemize yapmış olduğunuz katkı ve destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, “Her zaman bizlerin yanında olarak projelerimize desteklerinizi verdiniz. Teşekkür ediyoruz. İki mahallemizin bordür ve kilit taşı yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına proje hazırladık destek ve katkılarınız bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Uslu ize, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uğurludağ’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Uğurludağ’a bugüne kadar yaklaşık 202,6 Milyon TL yatırım yapıldığını belirten Uslu, “İlçelerimizin önceliklerine göre destek ve katkılarımız devam edecektir. Taleplere göre kamu yatırımlarımızı ilçelerimize ulaştırılmasını sağlamaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Uslu, ayrıca Belediye Başkanı Remzi Torun ve AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun’a 23 Ağustos tarihinde yapılması planlanan Beyoğlu Yayla Şenliklerinin iptal edilmesinin uygun olduğunu söyleyerek, “Türkiye yangın yeriyken bizler Uğurludağ’da mutluluk adacığı yaratamayız. Bu mümkün değil. Türkiye eğer mutlu ve huzurluysa bizler huzurla çalışırız. Halkımız acı içerisindeyken şenliklerin yapılması doğru olmaz” dedi.
Uslu’nun talebine karşılık Belediye Başkanı Remzi Torun ve AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, Beyoğlu Şenliklerinin iptal edildiğini belirttiler.
(Haber Mekezi)

Editör: TE Bilisim