İl Başkan Yardımcısı Murat Günay’ın başkanlığındaki divanın yönettiği kongreye İl Başkanı Mehmet Karadağ, Milletvekilleri Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, eski belediye başkanları Mehmet Kiday ve Ali Osman Bici ile bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile partililer katıldı.

Partililerin salonu hınca hınç doldurduğu kongrede ilk olarak kürsüye İlçe Başkanı Yakup Torun geldi. Torun, geride kalan süreçte yaptıkları hizmetleri anlatırken, yeni dönemde de aynı şevkle çalışacaklarının sözünü verdi.

Belediye Başkanı Remzi Torun ise, Uğurludağ İlçesi’ne AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, belediyenin yaptığı hizmetleri de sıraladı.

İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, Uğurludağ ilçesinde birlik ve beraberliği sağlayan Belediye Başkanı Remzi Torun ve İlçe Başkanı Yakup Torun’a teşekkür etti.

Daha sonra ise Çorum Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile Salim Uslu kürsüye gelerek Uğurludağ’a yapılan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının da dinletildiği kongrede Yakup Torun, yeniden Uğurludağ İlçe Başkanlığı’na seçildi.

“KİMSE DIŞLANMAYACAK”

İl Başkanı Karadağ, yönetime giremeyenlerin komitelerde görev alacağını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, parti teşkilatlarında yönetime giremeyenlerin, oluşturuacak olan komitelerde görev verileceğini belirterek, “Ben dışlandım diyen kimseye Allah’ın izniyle rastlamayacağız” dedi.

Karadağ, Uğurludağ İlçe Kongresi’nde partililere seslendi. Uğurludağ’da Remzi Torun ile birlikte uç kutupların biraraya geldiğine işaret eden Karadağ, eski başkanlar Ali Osman Bici ile Mehmet Kiday’ı bir araya getirmesinden dolayı Başkan Torun’u tebrik etti.

Uğurludağ’ın ihtiyacı olan sinerjinin böylelikle yakalandığını vurgulayan Karadağ, AK Parti iktidarı döneminde Uğurludağ’ın üzerine düşen desteği her zaman verdiğini anlatırken, bundan dolayı da ilçe halkına teşekkürlerini sundu.

Kongrenin ardından yenilenen yönetimle 2019’da %50 +1 oy alarak Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak, yeniden belediye başkanlığını kazanmak için il genel meclisini kazanmak için durmaksızın çalışmalarını isteyen Karadağ, tüm mahalleler ve köyleri tek tek taramaları talimatını verdi. Karadağ, liste dışı kalan partililerin de oluşturulacak komitelerle çalışmalara devam edeceklerini vurgularken, “Ben dışlandım diyen kimseye Allah’ın izniyle rastlamayacağız” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim