İlçe Başkanlığının organize ettiği iftara AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Uğurludağ Kaymakamı Emre Dündar, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, İlçe Başkanı Yakup Torun, eski belediye başkanları Mehmet Kiday, Ali Osman Bici, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ile Uğurludağ ilçe teşkilatı mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

İftar programında ilk olarak Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun bir konuşma yaptı. İftarın organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Torun, programı onurlandıran ve her konuda yanlarında olan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a da şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Mehmet Karadağ da, Müslüman ülkelerinde yaşanan sıkıntılara değinerek, yaşanan sıkıntıların aksine Türkiye’de refah ve huzur ikliminin bulunduğunu ifade etti. Karadağ, Uğurludağ’da birliği bütünlüğü sağlayan Belediye Başkanı Remzi Torun’u da tebrik etti.

İftar programında İl Başkanı Karadağ, eski Belediye Başkanları Mehmet Kiday ve Ali Osman Bici başta olmak üzere ilçe halkıyla da görüşerek, hem hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim