İlçe ziyaretleri kapsamında Uğurludağ'a giden İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, beraberinde AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Vural ve Ekrem Yıldırım, AK Parti Uğurludağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Uyar, Ak Parti Uğurludağ İlçe Teşkilatı ile birlikte Gökçeağaç, Torunlar, Eskiçeltek, Yeniyapan, Karaevliya, Aşılıarmut ve Sazköy’ü ziyaret etti.

Köylerde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, 2017 yılında hayata geçirilecek yatırım programı hakkında bilgi verdi.

Köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaya, "kanalizasyonsuz, kilit parke taşsız ve çocuk oyun grubu götürmediğimiz köyümüz büyük oranda kalmadı. Kalanları da, 2017 yılı içerinde tamamlayarak bitirmeyi planlıyoruz. 2017 yılı, yol ve asfalt problemlerinin de büyük ölçüde çözüldüğü bir yıl olacak" diye konuştu.

Köylerde çocuklara boyama kitabı ve boyama kalemi de hediye eden Kaya, çocukları sevindirdi.

Köylerde yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyen Halil İbrahim Kaya, köylerin standardının yükselmesi, yaşam kalitesinin artması, halkın refah ve mutluluğu için yatırımlar yapmaya devam ettiklerini söyledi. Kaya, “Gördüğümüz kadarıyla köylümüz de yapılan hizmetlerden gayet memnun. Amacımız da zaten yapılan hizmetlerle vatandaşlarımızı memnun edebilmek. Köyde yaşayan vatandaşlarımız refah içerisinde yaşaması için hizmetlerimizi aksatmadan getiriyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim