AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ İlçesi'ni ziyaret ederek halkla buluştu.
İlçe girişinde Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı ve çok sayıda partili tarafından büyük bir konvoy eşliğinde karşılanan Ceylan esnafı da ziyaret etti.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI’NI ZİYARET
Ceylan'a Uğurludağ ziyaretinde; İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
Ceylan ve beraberindekiler ilk olarak İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Ceylan daha sonra Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Remzi Torun ile görüştü.
İlçe esnafı ile de sohbet eden Ceylan, parti binası önünde halka seslendi.

137 MİLYONLUK PROJE
Uğurludağ, İskilip, Bayat'ın da arasında bulunduğu geniş bir bölgeyi sulu tarıma kavuşturacak Tımarlı Sulama Projesini önemsediklerini anlatan Ceylan, asırlık projenin bitirilmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.
Köylünün, üreticinin, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların refah düzeyinin yükselmesine önem veren bir parti olduklarının altını çizen Ceylan, tarımda hedeflenen noktaya ulaşmanın yolunun sulu tarımdan geçtiğini kaydetti. Tımarlı projesinin 137 milyonluk bütçeyi kapsayan dev bir proje olduğunu sözlerine ekleyen Ceylan, Uğurludağ İlçesi ile birlikte 55 köyün içme suyu problemini ortadan kaldıracak Şendere projesi için de seferber olduklarını anlatarak, bu projelerin Uğurludağ'ın geleceğini şekillendireceğini bildirdi.




Editör: TE Bilisim