Ankara’da işletmecilik yapan ve Çorum’un Uğurludağ ilçesinden Çıtır Simit Sahibi Halil Özmerd ve Bilal Özmerd, Sevgililer Günü’nde ki tüm kazancını Mehmetçik Vakfı’na bağışladıklarını açıkladılar.

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Vural ve Ekrem Yıldırım ile birlikte bu anlamlı günde hemşehrilerinin işletmesini ziyaret etti.

Tüm Çıtır Simit çalışanları, sabah saatleri itibari ile müşterilerini asker kıyafetleri ve Türk Bayraklı tişörtlerle karşıladı.

Vatanın ve milletin her zaman yanında olduklarını ifade eden Bilal Özmerd, “Bu kararı Afrin’deki askerlerimiz için aldık. Bir şeyler yapmaya karar verdik. Bizim de elimizden bir şey gelsin bizimde katkımız olsun” diye konuştu.

Özmerd sözlerine şöyle devam etti: “Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfını aradık. Onlarla görüştük. Onlarda onayladı. 14 Şubat Sevgililer Günü olduğu için bizim en büyük sevgimiz vatanımız dedik. Bu güne yapmaya karar verdik”

İşyerlerinin her tarafını Türk bayrakları ile donattıklarını belirten Halil Özmerd ise, “Askerimize bir nebze yardım edebilirsek ne mutlu” şeklinde konuştu.

Hemşehrileri ile gurur duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Torun da, “İşletmelerinin bugünkü net cirosunu Zeytin Dalı Harekâtını gerçekleştiren ordumuzu desteklemek ve Mehmetçiğimizin yanında olmak için Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağış yapacaklardır. Bu anlamlı günde biz de Ak Parti Uğurludağ Teşkilatı olarak, Hemşehrimizin yanındayız. Ben, teşkilatımız ve bütün hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim