Ceylan, ilçe ziyaretleri kapsamında Uğurludağ AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle görüştü.
Ceylan’ı ilçe merkezinde Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer partililer karşıladı.
Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililerle birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Ceylan, çalışmalarında bugüne kadar destek olan partililere teşekkür etti.
Ceylan, 5 yıllık il başkanlığı döneminde teşkilatlara büyük önem verdiğini, partinin başarısının teşkilatların çalışmalarına bağlı olduğunu söyledi.

“ŞENDERE İÇİN SİZE DUACIYIZ”
Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, Ahmet Sami Ceylan’ın ilçeye ve bölgeye çok büyük faydalarının dokunduğunu dile getirerek, Uğurludağ ilçe merkezi ve çevredeki 55 köyün su sorununu kökten çözecek olan Şendere göleti için yapılacak yatırımda da Ceylan’ın girişim ve çabalarının sonuç verdiğini söyledi. “Şendere için ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeni Türkiye yolunda çıktığınız yolda size sonuna kadar destek vereceğiz. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyen Torun, Ceylan’a Uğurludağ ve Çorum için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ”
Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ise Ceylan’ı parlamentoda milletvekili olarak görmek istediklerini söyledi.
“Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, bizler de bundan sonra sizi yalnız bırakmayacağız” diyen Torun, Ceylan’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“EN AZ 330 MİLLETVEKİLİ”
Ahmet Sami Ceylan ise konuşmasında 2006 yılından beri devam ettiği aktif siyaseti 25 Ocak’taki İl Kongresi ile birlikte tamamladığını belirterek, alnı açık, başı dik bir şekilde, teşkilat mensuplarının ve partililerin başını yere eğdirecek hiçbir işe imza atmadan süreci sonlandırmanın gururu içerisinde olduğunu söyledi.
Bundan sonraki süreçte de partisi ne görev verirse o görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını vurgulayan Ceylan, birlikte yol yürüdüğü partililerden helallik istedi.
Uğurludağ ve bölgenin su sorununu çözecek Şendere gibi önemli bir yatırıma vesile olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Ceylan, “55-60 köyün suya kavuşacak olması beni en çok mutlu eden bir olaydır. Toplum 25 milyon liraya malolacak Şendere için ilk etapta 5 milyonluk ödenek İl Özel İdaresi’nin hesabına yattı. Yakında çalışmalara başlanacak” dedi.
Partililerin Haziran ayında yapılacak seçimlere asılmasını isteyen Ceylan, en az 330 milletvekilini meclise göndermek, Anayasa değişikliğini yapabilecek çoğunluğa ulaşmak zorunda olduklarını, kalkınmanın, refahın, hayatın her alanındaki reformların devamı için bunun şart olduğunu dile getirdi.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Ceylan, partililerden haklarını helal etmesini isteyerek parti binasından ayrıldı.
Parti binası önünde ise hatıra fotoğrafı çektirildi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim