İlginin yoğun olduğu toplantılara katılan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Bu coşku ile birlikte 31 Mart'ta da sandıkları patlatacağız" dedi.

İlçelerin AK Parti ile geliştiğini ve gelişmeye de devam edeceğini kaydeden Ceylan, “Bizim hizmet anlayışımızda insan vardır. Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi Belediyecilikte de önceliğimiz sizlersiniz. Sosyal belediyecilik alanında Türkiye'de olduğu gibi Çorum ve bu güzel ilçelerimizde de güzel çalışmalara imza attık. İlçelerimizde yaptığımız hizmetler bunun bir göstergesidir. Bu hizmetlerimizin devam etmesi için 31 Mart'ta sandıkları, bir diğer seçimden daha üstün bir oy alarak yeniden zaferle taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

İskilip ve Uğurludağ’da seçim çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Ceylan, "Gece gündüz demeden çalışarak bu hizmetlerimizi halkımız ile paylaşmalıyız. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Unutmayın yerelde iktidar olmadan genelde iktidar olunmaz. Siz ilçe halkımıza ve partililerimize güveniyorum. Bu seçimde de yeniden alacağımız zafer ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olacağız” dedi.

Uğurludağ halkına bir de müjde veren Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını, 12 milyonluk konutlar inşa ettiklerini kaydederek, “Bu ne demek oluyor; yemezsen, yedirmezsen millete hizmet ediyorsun. Bu konutlar bitsin, yine nereye isterseniz aynı şekilde oraya da bir konut inşa etme sözünü veriyoruz" diye konuştu.

Her iki ilçe ziyaretinde de özellikle çocuk ve yaşlılar ile yakından ilgilenen Ceylan, “Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Yaşlılarımız ise bizleri geçmişidir. Onların birikimleri ve tecrübeleri bizler için önemlidir. Hükümet olarak bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle her zaman çocuk ve yaşlılarımızı destekledik ve desteklemeye de devam ediyoruz" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

ırada serum iğnesinin diz kapağını çizmesi sonucu yaralanırken, Dodurga Alpagut Köyü’nde bir işletmede çalışan M.K (36) yeraltında Konver makinası ile çalıştığı esnada makinaya oluk eklerken makinanın zincirinin kopması sonucu, zincirin şahsın sol baş parmağına çarpması neticesinde hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanarak Dodurga Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim