Remzi Torun beraberinde AKP İlçe Başkanı Yakup Torun ve İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları ile muhtarlar olduğu hâlde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ı ziyaret etti.
Dün gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Karadağ’ın bu göreve yeniden atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Torun, ikinci Karadağ döneminin Çorum’a hayırlı olmasını diledi.
AK Parti İl Başkanı Karadağ ise Uğurludağ İlçe Teşkilatı’nı kalabalık bir şekilde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ilgilerinden dolayı bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Yaklaşık bir hafta önce göreve getirildiğini hatırlatan Karadağ, “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın teveccühü ile yaklaşık 10 yıl aradan sonra İl Başkanlığına yeniden atandım. Bu görevlendirme bizim için onurdur.” dedi.
Türkiye’nin son zamanlarda iç ve dış düşmanlarıyla yoğun bir şekilde uğraştığına dikkat çeken Karadağ “Ülkemiz içeride PKK, FETÖ gibi çeşitli örgütlerle uğraşırken dışarıda da Suriye ve Irak’ta devam eden bir savaş var. Milli çıkarlarımız gereği oralar ile uğraşıyoruz. Bu süreçte Çorum’da da siyasi anlamda bir toparlanma ihtiyacı vardı. Bundan sonraki süreçte geçmiş tecrübelerimize de dayanarak, yaptığımız hatalardan da ders alarak Çorumumuzda birlikte hareket edip çalışacağız. Bizim bundan sonraki yol haritamız, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ayda bir toplantı yaparak, Valiliğimizle koordineli bir şekilde hizmet yarışı içerisinde olmaktır. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Bizim İl Başkanı olarak görevimiz ve önceliğimiz birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu konuda kendimize de güveniyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Bu bilinçle hareket ederek köylerimizin ilçelerimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz. Uğurludağ küçük bir ilçemiz ama gönlümüzde her zaman büyüklüğünü koruyor. Küçük ilçelerimizin sorunlarına daha çok eğiliniyor. Yeni dönemde bizler de Uğurludağ’ın sorunlarıyla ilgileneceğiz. Ziyaretime böyle kalabalık bir şekilde geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Başkanı Karadağ’a kendi portresinin bulunduğu bir tablo hediye ettiler.
(Recep SERBES)
 
Editör: TE Bilisim