MHP Milletvekili Adayı Kocasaraç bu kapsamda Uğurludağ’a giderek, ilçe halkıyla bir araya geldi.
Uğurludağ’da yoğun bir ilgiyle karşılanan Muhsin Kocasaraç’a Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal ile MHP İlçe yöneticileri de eşlik etti.
İlçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak onların sorunlarını dinleyen Kocasaraç, “Ben bu yörenin çocuğuyum. İskilp, Bayat, Uğurludağ ve Oğuzlar’ı iyi tanır, sorunlarını yakından bilirim. Ben, 13 yıldır bölge halkına söz verilip yapılmayan, sözde kalan yatırım ve hizmetlerin takipçisi olmak, haklarınızı söke söke almak için aday oldum. Allah kısmet eder, milletvekili olarak Meclis’e gidersem, var gücümle çalışacağım.” diye konuştu.
Türkiye’de son dönemlerde artan terör olaylarına değinerek, ülke bütünlüğünün tehdit altında olduğunu vurgulayan MHP’li Kocasaraç şöyle devam etti:
“Ülkemizde ciddi bir güvenlik zafiyeti yaşanıyor. Bölgemizde esnaf, günü siftahsız kapatmakta, çiftçi ürettiği mahsulden zarar etmektedir. Yatırım yapılmadığı için işsizlik had safhaya ulaşmış, bu nedenle büyük şehirlere göç artmış ve ilçelerimiz, köylerimiz âdeta boşalmıştır. Milliyetçi Hareket kadroları olarak tüm bu meseleleri biliyoruz ve bu sorunları çözecek proje ve kadrolara sahibiz. Sizlerden yetki istiyoruz.”
İktidar olmaları hâlinde hayata geçirmeyi plânladıkları çeşitli uygulamalardan da söz eden Kocasaraç, partisinin vaatlerini şu şekilde sıraladı:
“MHP iktidarında geliri olmayan hane kalmayacak. Hiç bir ferdi çalışmayan aile bireylerinden birine 700 lira aile yardımı verilecek. İşçiler en az 1400 lira asgari ücrete kavuşacak. Çiftçimiz mazotun litresini 1 lira 75 kuruşa alacaklardır. Sosyal yardımlar artarak devam edecek, esnafımıza vergi muafiyeti getirilecek, uygun ve karşılıksız desteklerle esnaf rahat bir nefes alacaktır. Uğurludağlılar’dan ülkenin geleceği için oy istiyoruz. Ülkenin meselelerini çözecek yegâne siyasî parti MHP’dir.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim