Alman 1. Kanalı (ARD) televizyonu, yayınladığı bir belgeselde, Atatürk’ün Almanya’dan satın aldığı zehirli gazı Dersim’de Alevilere karşı kullandığı iddiasında bulundu.

“Unutulan katliam- Atatürk Alevleri Nasıl Öldürdü” isimli belgeselde, Atatürk’e hakaretlerle dolu yayın yaptılar ve çirkin iddialarda bulundular.

Şaşırdık mı?

Hayır!

Sen kendi ülkende aynı hakaretleri yapar, Atatürk düşmanlığına çanak tutarsan, ELİN AĞZI TORBA DEĞİL Kİ BÜZESİN!

Almanya Atatürk’e harici düşmansa, siz de dahili düşmansınız.

Yani yok birbirinizden farkınız.

Nasıl mı?

İşte Meclis Başkanı İsmail Kahraman; “laiklik ilkesi yeni anayasada yer almamalı” demişti.

Kaldırılan Atatürk resmi için “Meclisin her yerinde Atatürk resmi var, gerek görmüyorum” demiş, 1923’e ihtilal dedik sözleriyle eleştirmişti. Yayınladığı mesajlarda asla Atatürk kelimesini kullanmamıştı.

AKP milletvekili Mehmet Metiner; “Türkiye’nin geçmişinde tek adam yönetimi vardır, ebedi şef, milli şef faşizmi vardır” sözleriyle Atatürk ve İnönü’ye hakaret ettiği gerekçesiyle tepki çekmişti.

AKP eski milletvekili Tülay Babuşçu 10 Kasım’da “Bizans dostu İnönü” diye tweet atarak hayret uyandırmıştı.

Nagihan Alçı bundan altı yıl önce CNN Türk’teki bir programda Atatürk için “Diktatördü” demişti.

Çok da uzak olmayan bir geçmişte, bir izleyiciden gelen “Atatürk’ü seviyor musun?” sorusuna ne evet ne de hayır diyen, verdiği yanıtta yer alan “Atatürk’e tapalım mı? Sapkın Kemalist laikliği pompalıyor” sözleriyle sinir kat sayımızı arttıran Erkan Tan’ı unutmadık!

Bir gazetenin genel yayın yönetmeni de geçtiğimiz yıllarda “9’u 5 geçe hazır ol’a geçmedim, durumum nedir?” diye sormuştu alaycı tavırla. Onu da unutmadık!

Sen kendi ülkende, dünya lideri Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenlere ses çıkarmayıp çanak tutarsan, söyleyecek fazla bir sözün de olmaz.

Atatürk’e dil uzatan vatansever olamaz.

Her Gününüz Güzel Olsun.