Artık şuna eminim ki, Çorum FK’nın şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi sakatlıklar. 27 yıllık meslek hayatımda bu kadar sakatlık sorunu yaşayan bir takım ne gördüm, ne de duydum. Eğer bu takım bu sezon şampiyonluk ipini göğüslerse, ki göğüsleyecek de, gerçekten büyük bir zafer kazanmış olacak.

Daha önce de yazdım, konuk olarak katıldığım programda da altını çizdim. Yaşanan bunca sakatlığa rağmen, Çorum FK’nın puantajdaki konumu büyük bir başarıdır. Bunun için, katkısı olan herkesi tekrar kutlamak istiyorum.

En son Somaspor ile oynanan maça tam 10 eksikle çıkan Çorum FK galibiyeti kaçıran taraf olmasına karşın, altın değerinde 1 puanı daha hanesine yazdırdı. Ancak, bu maçta da çok önemli bir fire verdi. Sezonun en formda oyuncularının başında gelen Abdülhamit Yıldız sakatlandı. Çapraz bağları kopan Abdülhamit, ne yazık ki sezonu kapattı. Çok üzüldüm. Abdülhamit’e ve Çorum FK camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Pazar günü Ankaraspor’la oynanacak çok kritik bir maç var. Bu maç öncesinde de sakat ve cezalı oyuncuların sayısı bir hayli fazla. Özellikle forvet hattındaki eksikler can sıkıyor. Devamında, zorlu Trabzon deplasmanı ve devrenin kalan 4 maçı sırada bekliyor. Eksik çok, ama asla yılmak, pes etmek ve umutsuzluğa kapılmak yok. Gün, birlik olma günü, şartsız, şurtsuz takıma destek olma zamanıdır.

Pazar günü sahaya çıkacak oyunculara güvenimiz tam. Ama moral için, takıma, şehre ve tüm rakiplere mesajı net bir şekilde vermek için, tribünleri tamamen dolması lazım. Bu maç, taraftarın maçı olsun. Yeniden dirilişin, şaha kalkma maçı olsun. Cümle alem Çorum FK’nın gücünü görsün ve bu birliktelik sezon sonuna kadar sürsün. Maç esnasında da skor ne olursa olsun, çatlak sesler susturulsun. Kim oynarsa oynasın, alkışla moral verelim, destek olalım. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Bu zor günlerde bizim bizden başka kimsemiz yok. İnşallah sezon sonunda da bu cefanın sefasını hep birlikte paylaşacağız.

Lütfen, Pazar günü tribünleri tıklım tıklım dolduralım. Rota belli, tam yol ileri.