Ben buna beyin yıkamanın dayanılmaz cazibesi derim. Büyüklerimiz, yukarı mahallede bir yalan söyle in aşağı mahalleye kendin de inanırsın diyordu. Çinliler yalanı her gün söyle ve yüksek sesle söyle inanmayan kalmaz diyor. Yeni moda tanımı ile gençler Algı operasyonu diyorlar.
Ermeni yalanları ve iftiraları yıllardır, her gün ve yüksek sesle söylendi. Basiretsiz devlet yetkilileri; geleceği değil burnunun ucunu görmeyen siyasi parti liderleri; dünyadan bihaber sendika ve derneklerimiz; hepsi resmen ayakta uyudu. Tepki göstermedi. İş öyle bir yere geldi ki bilen bilmeyen herkes “utanmadan” Ermenilere ağlamaya başladı. Bunun adı Atatürk’ün ifadesi ile tam manâsıyla gaflet, dalalet ve hıyanettir.
*
Ülkemizde yıllardır yüzlerce yazar, asıl soykırım suçlusunun Ermeniler olduğunu yazdılar. Evet, yüzlerce yazar binlerce kitap yazarken maalesef halkımız bunları merak edip almadı ve okumadı. Bütün bilgileri kulaktan dolma. Kim fazla şamata yaptı, kim fazla ortalıkta bağırdı, çağırdı ona inandılar. Görüyorum ki menfi propaganda ve aleyhimize çalışmalar başarı kazanmış durumda.
Papa soykırım dedi hâlâ hiç bir sendika, hiçbir dernekten ses yok. Siyasi partiler ne diyeceğini bilmiyorlar. Öyle etki altında kaldılar ve beyinleri yıkandı ki; biraz daha taviz verelim “ERMENİLERİN TORUNLARINA TAZİYE” yapalım diyorlar.
Bu ne gaflet! Bu ne ihanet! Bu ne cehalet! Bu ne dalalet!
Yazıklar olsun size! Bin kere yazıklar olsun!
*
Bu arada yeri gelmişken, bu yalanlara şiddetle karşı gelen, doğruyu, hakikati ve atalarımızı savunan, Doğu Perinçek’e, Mehmet Perinçek’e, Ganire Paşayeva’ya, Sinan Ogan’a, Yusuf Halacaoğlu’na, Sinan Aygün’e, Levon Panos Dabağyan’a, Göksel Gülbey’e, Onur Öymen’e, Şükrü Elekdağ’a, Ümit Özdağ’a ve birçok vatanperverlere teşekkür etmek boynumun borcudur.
*
Sözü kısa keseceğim ve Osmanlı Ermenilerinin, Osmanlı Müslümanlarına (Ki Türk tanımı da aynı mânâdır) yaptığı soykırım, sürgün ve ihaneti kısaca arz edeceğim.
*
-1-Ermenilerin Osmanlı tebaası içinde zengin ve elit tabaka olduğunu bilmeyen yok.
-2-Ermeniler dâhil bütün Müslim ve Gayrimüslim ahalinin dil ve din baskı olmadan hür ve huzur içinde yaşadığını bilmeyen yok.
-3-1789 dan sonra ırkçı akımların doğması ve Osmanlının zayıf düşmesi neticesinde tüm dünyada ama özellikle Osmanlıda isyan ve ihanetler başladı. Bunu da bilmeyen yok.
*
ERMENİ İHANETİ 1877 DE OSMANLI RUS SAVAŞI İLE YANİ 93 HARBİ İLE BAŞLAMIŞTIR.
1877 de Ermeniler resmen Rus ordusuna çalışmıştır. Kafkaslarda Ermeniler, Türkleri öldürmesi ve yenmesi için Ruslara çok ama çok yardım etmiştir. Anadolu’yu ve Kafkasları çok iyi bildikleri için Rus ordusuna yol açmışlar, öncü birlik hizmeti yapmışlardır. Pek çok yerde Türk askerlerini pusuya düşürüp imha etmişlerdir.
--I--Aynı tarihte Osmanlı Devletine, Balkanlarda Rusların muazzam saldırısı var. Osmanlı Devleti dış cephelere asker yetiştiremiyor. 15-16 yaşındaki çocukları bile askere almış.
İşte bu esnada Ermeniler Kafkaslarda ve Doğu Anadolu’da, bin yıllık kardeşliğe kan doğruyor. Türk komşularına ve Türk Devletine İSYAN, İHANET, CİNAYE, MELANET, SÜRGÜN, SOYGUN, SOYKIRIM, YAKMA, YAĞMA, YIKMA ve ırz düşmanlığı yapıyor. Doğu Bölgesinde böylesine hainane melanet yaparken, Batı’ya yani Balkanlara asker sevkini ve yardım işini de engelliyor. Bir taşla üç kuş vuruyor. (Kaynak: Prof.Dr.Justin McCARTHY -ÖLÜM ve SÜRGÜN -çeviren Bilge UMAR- İnkılâp Yayınevi- 1998 )
Ermeni ihanetleri yüzünden sadece Kafkaslarda değil; Balkanlarda da (Rumeli’nde) savaşı kaybettik.
Nitekim Rus saldırıları İngilizlerin bize desteği sayesinde 3 Mart 1878 de Ayastefanos (Yeşilköy) antlaşması ile durdurulabildi. Yani 93 Harbi, Ermenilerin Ruslara yardımı yüzünden kaybedilmiştir. Yani, on milyon Km_ toprak ve 10.000.ooo insan kaybımızın suçlusu Ermenilerdir.
--II---3 Mart 1878 den sonra Balkanlar, Kafkaslar ve Doğu Anadolu Ruslar tarafından işgal ediliyor. Yani Vilayat-ı Sitte (Altı vilayet) in yarısı Rus işgalinde ve idaresinde kalıyor.
Ne zamana kadar?
1917 Bolşevik isyanına kadar.
Kaç sene? 40 sene.
Ve,
Kırk sene bu bölgede esir olan Türkler kırk sene boyunca Ermeni vahşeti ile inim inim inliyor. Bu bölgelerde %56 ile %86 olan Türk Nüfusu, kırk yılda Ermenilerin tekrar ediyorum ERMENİLERİN YAPTIĞI SÜRGÜN VE SOYKIRIM YÜZÜNDEN %1 ile % 25 e düşüyor.
*
Bu bölgede yaşayan Müslim halkın iki milyonunu Ermeniler öldürüyor. Tekrar ediyorum Ermeniler öldürüyor, yani imha ediyor. Yani soykırım yapıyor. İki milyon Müslim halk ise yaşadıkları topraklarından Anadolu içlerine sürgün ediliyor. Ermenilerin bu vahşeti yani soykırım ve sürgün İHANETİ 3 ARALIK 1920 GÜMRÜ ANTLAŞMASINA KADAR devam ediyor. (Kaynak: Prof.Dr.Justin McCARTHY -ÖLÜM ve SÜRGÜN -çeviren Bilge UMAR- İnkılâp Yayınevi- 1998 )
*
DİKKAT EDİN! 1877 de asıl savaş yaptığımız muhatabımız Ruslardır. Fakat hiçbir tarihçi Rusları soykırım ve sürgün yapmakla suçlamaz. Neden? Çünkü Ruslarla erkekçe savaş kuralları içinde resmen savaş yaptık. Ama Ermeniler ihanet etti. Ermeniler düşman tarafına geçti. Ermeniler bin yıllık dostu Türkleri sırtından vurdu…. ,…!
Ve, …
--III--Ermeniler bu bölgede ayrı bir Ermeni Devleti kuracağım diye;
-a-Türk nüfusunu azaltmak için soykırım yaptı. Çünkü buna ihtiyacı vardı.
-b-Aslında tüm dünya ve Ermenilerin kendi de biliyordu ki, bir bölgede %7- %15 nüfusa sahip bir toplum o bölgede devlet kuramazdı.
-c-Nitekim 1877 de Ruslara YALAKALIK, YALTAKLIK VE YATAKLIK yaparak, milyonlarca Türkü öldürmelerine rağmen;

(SÜRECEK)