MUKATELE BAŞLADI

Bu mukabele ve mukatele bütün yurdu sardı.Cephe savaşlarından ayrı olarak ortaya çıkan bu iç çatışma ağır bir felâkete gitmekte idi.

O zamanki şatlarda bunu önlemek mümkün değildi. İşte TEHCİR bu iç çatışmayı ve ihaneti önlemek için yapılmıştır.

Osmanlı Devleti, hem düşmana yardım eden, hem Türk halkına ve ordusuna zarar veren, ermenileri durdurabilmek için tek ve son çere olarak Ermenileri çatışma bölgesinden uzaklaştırma kararı aldı. İşte tehcir bu. Bu mu soykırım? Eğer Osm. Dev. tehcir yapmasaydı suçlu olurdu. Karşılıklı mukatele tüm yurda yayılıyordu. Cephede ölen askerin yerine asker bulamayan devlet mukateleyi önlemek için 250.000- 300.000 zabiti polisi nereden bulacaktı? Hem mukateleyi, hem düşmanla iş birliğini önlemek için bir tek çare vardı. Ermenileri savaş bölgesinden uzak bölgeye sevk etmek. ---b- --- Askerî ve hukuki manâda en doğru ve en insanî tedbir budur. Tehcir için bütün koruma tedbirleri kanunla belirlendi. Savaşlar bitince hepsi geri gelecek şekilde planlandı. Ki dünyada böyle ceza görülmemiştir. Rusya, Amerika, Fransa, İngiltere, …, …, düşmanla işbirliği yaptığı için değil; kendi siyasi rejimlerine boyun eğdirmek için, işgal ettikleri topraklarda yaşayan masum halklara akla gelmedik işkence zulmü yaptı. Hele Rusların 18-20 milyon Türk’e yaptığı göç ve işkence zulmünü okursanız insanlığınızdan utanırsınız! Israrla tekrar lıyorum, Ermeniler ihanet- işkence- cinayet ve soykırım suçlarının cezasını çekmemiştir. ---c- 1914-1917 tarihlerinde Doğu Anadolu’nun tamamı, güneyi de kuzeyi de işgal edilmişti. Bu geniş bölgede Rus, Fransız, İngiliz ve İtalyan orduları ile işbirliği yapan ERMENİLER, sınırsız derecede silâha ve yetkiye sahipti. Türkler ise bu bölgede mağlup ve esir idi. Silâhları yoktu. Doğu Anadolu’da yaşayan Ermeni nüfus 570.000- 620.000 civarında idi. Bunun %50 si Rusya’ya kendileri kaçtı. Dikkat edin, sürgün edilmediler. Kendileri kaçtı. %20 si Rus İşgal ordusuna katıldı. İşgal ordusu içinde iken savaşta ölen Ermeni sayısını kimse bilmiyor.

%20 si İran, Irak’a kaçtı. %10 nu çeteci ve Eşkıya idi. Bunlar tamamen silahsız sivilleri öldürdüler. Birçok köyün halkını tamamen öldürüp imha ettiler. Çünkü artık buraları BÜYÜK ERMENİSTAN olacaktı. İşgalci düşman ordsuna katılıp üslim tebaaya tamamen yok ettiler. Köyleri tamamen evet tekrar ediyorum, tamamen yaktılar. Resmi asker elbisesi Türkleri öldürürken öldüler. İşgalci ordulara katılıp savaşta ölen Ermeni ne kadar kimse bilmiyor. Ayrıca çeteci Ermeniler vardı. Gayri resmi olarak silahlanan ve sivil- asker- ev- ahır-tarla- çocuk kadın demeden öldürdüler. Diri diri kuyuları attılar.

2,5 milyon Türkü dans ederek öldürdüler. 2,5 milyon Türk’ü öldürerek topraklarından sürgün ettiler.

>>> --- SON SÖZ --- <<<

Dünyanın en iğrenç yalanı, dünyanın en büyük yalanı, dünyanın en aşağılık yalanı, Ermenilerin ve ermeni sevici sahtekârların uydurduğu SOYKIRIM YALANIDIR. Ermenilere soykırım yapıldığı zırvası; -“bir avuç kin hastası, intikam müptelâsı, Türk ve İslam düşmanı ( 1)” hain Avrupa’nın uydurmasıdır. Yarım kalan haçlı seferlerinin intikamını inatla sürdüren Avrupa’nın Türk Milletine attığı siyasi bir iftirasıdır. Bu yalanlara karşı, KÜLTÜR AJANS yayınlarından çıkan “Tarihi İnkâr Eden, SOYKIRIM SUÇLUSU Mitomanik Diasporacı E R M E N İ L E R ” , isimli kitabımda, asıl soykırım suçlusunun Ermeniler olduğunu göreceksiniz. Dostlar, Ey Türk Milleti bu iftirayı ciddiye alın.

Yeter artık, lütfen tembel, tembel keyifle uyumayın. Bu kadar rahat olamayın. Sanki tüm dünya dostumuzmuş gibi zerre kadar gelecek endişemiz yok. İktidarı da, muhalefeti de deli gibi birbirine saldırıyor. İktidar eline fırsatı geçmiş iken TAMAMEN TÜRKİY’Yİ kendi rengine boyama derdinde. Muhalefet acziyetinden mütevellit sinir krizleri geçirirken, iktidar inadına daha partici bir devlet yönetimine ağırlık veriyor.

Benim içim rahat değil. Kimse kızmasın. Biz böyle gidersek, Türkiye olarak hâlimiz, aptal geyiklere veya inatçı keçilere benzeyecek. Nasıl mı?

Derler ki, iki geyik ormanda benim bölgem, senin bölgen diye kavgaya tutuşmuşlar. Bir süre sonra boynuzları birbirine girmiş. Bu defa ayrılamıyorlarmış. Onları yorulsun diye keyifle seyreden çakallar bakmışlar ki geyikler kitlenmiş. İkisini de afiyetle yemişler. Keçi hikâyesini bilmeyen yok. Ders alan da yok. Onun için tekrarda fayda var diyerek hatırlatalım. İki keçi bir köprüden geçerken tam ortada karşılaşmışlar. Sen çekil, hayır sen çekil diye başlamışlar toslaşmaya. Sonunda suya düşmüşler. Balıklara yem olmuşlar. Aynen geyikler gibi, keçiler gibi biz de küçücük işler yüzünden kavga ediyoruz. Çakallar Eyfel kulesinde kadeh tokuşturuyor. 214 yıldır iftira uzmanı Ermenilerin yalanlarını Avrupa ciddiye alıyor. Çünkü yalan olduğunu iyi biliyorlar. Türkler bu yalanı ortaya çıkaramasın diye 120 yıldır hep muhalefeti desteklediler. Çünkü iktidarı yıpratmak için daima o ülkenin muhalefetini desteklemek gerekir. Aynı kaide 120 yıldır yürürlükte ve uyanan yok.

Soykırım suçlusu Ermeni konusunda iktidar ve muhalefet rahat ve huzur içinde. 933 Belediye başkanı var, hiçbirinin umuru değil. 150 tane üniversite var. Hiçbir rektörün umuru değil. İki bin tane dernek var, yüz tane sendika var. Hiçbirinin başkanının Ermeni kültürü yok. Altı yüz Milletvekili var. %90 Ermeni konusunu bilmiyor. %10 nu Ermeni’den özür dileyelim diyor.

ediyorum. Tehlike büyük. Çünkü bütün Hıristiyan dünyası Türklerin aleyhine her şeyi yalan bile destekliyor. Lehine bir şey %100 doğru bile olsa desteklemiyor.

SOYKIRMCI ERMENİLER YILIN 365 GÜNÜ ÇALIŞIYOR. Birkaç yıldır uydurma 24 NİSAN tarihini

“-DÜNYA SOYKIRIM GÜNÜ–“ olarak tescil ettirmek için uğraşıyorlar. Yarın, anneler günü gibi, gazeteciler günü gibi, verem haftası gibi her 24 Nisanda, “Dünya Soykırım Günü“ diye, -tertemiz atalarımızı soykırımcı caniler olarak anacaklar. Tüm dünyaya yayılmış ve ekmek parası için çalışan milyonlarca Türk insanını, işyerinde, mahallesinde utandıracak, suçlayacak ve aşağılayacaklar. Oralarda yaşayan Türk ailelerinin çocuklarına ve buradan okumak için giden çocuk larımıza sınıfta özür diletecekler. Soykırım makalesi yazma ödevi verecekler. Yoksa sınıf geçirmeyecekler. İş adamlarımıza “Özür dileme belgesi” imzalamazsa vize veya ihaleye katılma belgesi vermeyecekler. Bu sizi rahatsız etmeyecek mi?( 2) Bu bir öngörü değildir. Ermeniler ve destekçileri bunun için şu anda çok ciddi olarak çalışmaktadır. Bu iftiracılarla mücadele etmek çocuklarımızın geleceği için bizim boynumuzun borcuzdur. Yoksa çocuklarımız neden uyudunuz diye bize lanet ederlerse hiç şaşmayın.

Müslim veya Gayrimüslim kim olursa olsun, bu kitabı okuduktan sonra görecek ki Evrenin En Büyük Yalan Rekoru 5.000.000 Osmanlı Türküne (Müslüman’a) soykırım yapan Ermenilere aittir.

(1)-Necdet SEVİNÇ, Arşiv Belgeleriyle Tehcir, ERMENİ İDDİALARI VE GERÇEKLER, Milenyum Yayınevi, İstanbul,2004

(2)-Bu mücadele önce bilgili olmakla başlar. Piyasada dünya kadar kitap var. Kitabımdaki kaynakçadan istifade edebilirsiniz. Okuyun ve asla susmayın. Her yerde Ermenilerin yalan söylediğini ve asıl soykırım yapanın Ermeniler olduğunu söyleyin. Onar yalanı bağıra bağıra söylüyor. Her gün söylüyor. Biz doğruyu söylemiyoruz. Suçlu gibi susuyoruz.