Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum’a kazandırılabilme ihtimalinin bile kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, bu takdirde Çorum’un ilçeleri ile birlikte otomotiv sanayii merkezi haline dönüşeceğini vurguladı.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum’a kazandırılabilmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Volkswagen’in Türkiye’ye yatırım kararı alması üzerine, Volkswagen’in Çorum’a fabrika kurması için ÇORUM HABER’in, Çorum kamuoyunu oluşturmak üzere harekete geçmesinin ardından bir destek de Sungurlu’dan geldi.

Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum’a kazandırılabilme ihtimalinin bile kendileri için büyük bir heyecan yarattığını belirtti. Çorum’un ilçeleri ile birlikte bir bütün olduğunu ifade eden Akkaş, Çorum’un en büyük ilçesi olarak Sungurlu’nun da böyle bir dev yatırımın kazandırılmasında Çorum’un yanında ve destekçisi olacağını kaydetti.

Volkswagen fabrikasının kurulmasıyla, Çorum’un ilçeleri ile birlikte otomotiv sanayii merkezi haline dönüşeceğine dikkat çeken Akkaş, bu büyük yatırımın şehre kazandırılması için tüm herkesin destek olması gerektiğini vurguladı.

Behiç Akkaş Sungurlu TSO olarak, bu önemli yatırımın Çorum’a kazandırılması için atılacak adımları destekleyeceklerini ve bu süreci yakından takip edeceklerini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim