Sungurlu Belediyesi mesiresinde sabah kahvaltısı ile başlayan program Sungurlu İlçe Başkanlığı’nda devam etti. Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal, burada ilçe ocak başkanları ile özelde ocak yöneticileri ile de genelde bir toplantı gerçekleştirdi.
Ahmet Hattab İmal toplantılarda yaptığı konuşmada “4 büyük ilçedeki ocak başkanlıklarımız kurumsallaşma süreçlerini tamamlamıştır. Hep beraber gece gündüz demeden uyumadan çalışıyoruz. İlçe ocaklarımızın daha programlı bir şekilde çalışmalarını devam ettirmesi için 7 maddelik bir talimatname hazırladım. Bu talimatname ile daha başaralı işler yapacağız. İlimizde çalışmalarımıza hemşerilerimiz tarafından büyük bir ilgi alaka var. Herkesin dualarını arkamızda hissediyoruz. Son zamanlarda ocak başkanı atamadığımız temsilcilerimizin olduğu ilçelerimizde çok fazla talep var. Kısa sürede 3 ilçemizde daha temsilcilikler ocak başkanlığına çevrilecek” dedi.
Toplantının ardından İmal ve beraberindeki ocak başkanları MHP Sungurlu İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Yasin Şahin ve Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim