Ziyarette Şube Başkanı Ali Karslı; terör saldırısında 37 polis ve 7 sivil vatandaşımızın şehit olmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan’ın şahsında tüm polis teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Vatan ve bayrak için görev yapan polis teşkilatımızın her zaman yanında olduklarını belirten Karslı, "Son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos oluşturmaya çalışan hain terör, çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.
Görevleri bir spor müsabakasının emniyetli bir şekilde geçmesi olan ve görevini tamamladıktan sonra eşine, çocuğuna, anasına, babasına, yârine dönmeye hazırlanan çevik kuvvet polislerimize haince saldıran insanlık dışı yaratıklar Allah katında hak ettikleri cehennem çukurlarında yer alacaklardır. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. Yapılan bu ve benzeri her türlü terör eyleminin asıl hedefi; Yüce Türk Milleti ve Kutlu Türk Devleti’dir. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine, Türk devletinin bekasına yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Türk Eğitim-Sen camiası adına İstanbul'da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Türk Milletinin başı sağ olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim