Edinilen bilgiye göre, akrabalarını ziyaret etmek için Gökdere köyüne giden Ömer Korkmaz (68) akşam saatlerinde traktör ile köyden ayrıldı. Kızılkaya Mahallesindeki evlerine dönmek üzere kendisine ait 19 DZ 983 plakalı traktör ile yola çıkan Ömer Korkmaz, yol ayrımında direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada, devrilen traktörün altında kalan sürücü Ömer Korkmaz (68) olay yerinde hayatını kaybederken, traktörde yolcu olarak bulunan eşi Şemsi Korkmaz (62) ve komşusu Osman Baykuş (65) yaralandılar.
Yaralılar olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan müdahalenin ardından durumu ağır olan Osman Baykuş Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Olay yerinde hayatını kaybeden traktör sürücüsü Ömer Korkmaz'ın cesedi Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Korkmaz'ın cenazesi Gökdere köyünde toprağa verildi
Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Editör: TE Bilisim