Ceritoğlu, Çorum Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Hattuşa’nın ve Hititlerin tanıtımına ve kültürel mirasa sahip çıkmak adına düzenlediği “Hititçenin 100. Yıldönümü” konulu konferansa katılmak üzere Sungurlu’ya geldi.
Sungurlu’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ve AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ile birlikte Yenihayat Mahallesinde 2. etap toplu konutların yapılacağı arazileri gezerek konutlar hakkında bilgi aldı.
Yapılacak olan toplu konutlar için hazırlanan taslağın Sungurlu Belediyesi’ne gönderildiğini belirten Ceritoğlu, belediyenin projeyi onaylamasının ardında vakit kaybetmeden ihalesinin yapılacağını söyledi.
112 konutun 42 tanesinin 2+1, 70 tanesinin 3+1 olacağını söyleyen Ceritoğlu, 100 kişilik camisi ile birlikte her türlü konforun olacağı konutların mantolamasının yapıldığını açıkladı.
Ceritoğlu, daha sonra Sungurlu’ya yapılacak olan Sosyal Hizmetler Merkezi için olabilecek birkaç alternatif binayı gezerek incelemelerde bulundu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim