Leyan’s Pizza ve Cafe’nin açılışı Cuma namazı sonrası kurban kesilmesinin ardından dualarla yapıldı. Açılış kurdelesin kesilmesinin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İşletme sahibi Nurcan Koştan, işletmeyi ilçe halkının hizmetine sunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sungurlu’da pizzacının eksik olması nedeniyle bu işe yöneldiğini dile getiren Nurcan Koştan, “Sungurlu halkına böyle bir işletmeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız her zaman müşteri memnuniyeti olacak. Kaliteli ve hijyenik ortamlarda ürünlerimizle her zaman ilçe halkının emrindeyiz. Bol çeşit pizzalarımızla hizmetinizdeyiz. Ayrıca iş yerimizde kahvaltı çeşitleri de bulunmakta” şeklinde konuştu.

Pizza çeşitlerinin her malzemesinin kendilerine ait olduğunu vurgulayan işletmeci Nurçan Koştan, pizza ustalarının deneyimli ve tecrübeli olduğunu söyledi. Açılışa; Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı ve çok sayıda davetli katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim