Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazar günü il kongresine gelişi nedeniyle genişletilmiş ilçe istişare toplantısı düzenlediklerini belirten AKP İlçe Başkanı İlyas Özkan, toplantıda teşkilat olarak yapılan hazırlıkların görüşüldüğü ve hızlı bir şekilde bu hazırlıkların tamamlanıp kongrede ilçeyi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilçenin ihtiyaçlarını içeren bir dosya sunacaklarını dile getiren Özkan, “İlçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımıza ilçemizin ihtiyacı olan Organize Sanayi Bölgesi yatırımı, ziraat fakültesi, tarım alanındaki yatırımlar, gölet ve baraj, eğitim ve spor alanındaki ihtiyacımız olan yatırımlar, Kızılırmak - Sungurlu karayolunun yapılması ve Manastır Tepesi etrafındaki araziye sosyal ve kültürel faaliyetler için tabiat parkı yapılması gibi projeleri sunmak için bir dosya hazırladık.” dedi.

Toplantı sonunda Zeytin Dalı Harekâtı şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler için dua edildi. Ayrıca toplantıya katılan 7 yaşındaki İrem Nur Çırakoğlu da Afrin Operasyonu’na katılan Mehmetçik’e destek olmak için İstiklâl Marşı’nın tamamını okudu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim