Kapaklı ailesi tarafından Sungurlu’da düzenlenen mevlide Vali Necmeddin Kılıç, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öztemiz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kaya, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak, Belediye Meclis Üyeleri, Sungurlu Belediye Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ve Ahmet Yılmaz ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlid-i Şerif’in akabinde darbeci hainlerin kurşunlarına hedef olan Akif Kapaklı ve tüm şehitler için dualar okundu. Mevlid sonrasında protokol üyeleri darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, Kapaklı ailesine ise bir kez daha başsağlığı dileklerini ilettiler.
Milletin darbe girişiminde kanlarıyla vatan savunması yaptığını vurgulayan yetkililer “Türkiye Cumhuriyeti bu birlik beraberlik ruhuyla her türlü düşmana karşı ayakta durmaya devam edecektir. Vatanımıza bundan sonra da hep birlikte sahip çıkacağız. Bu vatan bizim, kendini bilmez terörist gruplarına bırakmayız. Bizler her zaman demokrasinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu vatan sahipsiz değil” görüşünü dile getirdiler.
Vali Kılıç, Milletvekili Uslu ve beraberindeki protokol üyeleri ayrıca geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir’in ailesine taziye ziyaretinde de bulundu. (Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim