Sunuculuğunu Murat Yıldırım’ın yaptığı dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?”in 790. bölümü Pazartesi akşamı yayınlandı. Programda yarışmacı olarak Sungurlulu Avukat Bilal Masatlı da yer aldı.

Kendini tanıtan Masatlı, Sungurlu’da dünyaya geldiğini, Ankara’da yaşadığını ve avukatlık yaptığını anlattı. Uzun yıllar ticaretle uğraştıktan sonra kooperatif başkanlığı yaptığını ifade eden Masatlı, avukat arkadaşlarının yönlendirmesi ile avukat olmaya karar verdiğini söyledi. 2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Masatlı, Ankara’da 2 yıldır avukatlık yaptığını belirtti.

İlk iki soruyu doğru cevaplayarak ilk aşamayı geçip bin lira kazanmayı garantileyen Masatlı, üçüncü, dördüncü ve beşinci soruları rahatlıkla cevapladıktan sonra altıncı soruda telefon jokerini kullandı.

Oğlu Fatih Masatlı’ya telefonla bağlanılan programda altıncı soruyu da oğlunun yardımıyla bilen Masatlı, 15 bin lira değerindeki yedinci soruda seyirci jokerini kullandı. Yarıya yarıya jokerini de kullanan Masatlı, soruyu doğru cevaplandıramayarak, yarışmadan bin lira ödülle ayrıldı. (Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim