Geçtiğimiz Çarşamba günü kendisini destekleyen çok sayıda Oda Başkanı ile birlikte Sungurlu’ya çıkarma yapan Recep Gür’e ziyaret ettiği tüm esnaf odalarından tam destek geldi.

Sırasıyla Sungurlu Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Erdal Kolaylı ve Sungurlu Berberler ve Terziler Odası Başkanı Mutlu Karslı’yı ziyaret eden ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür, ayrıca odaların Yönetim Kurulu üyelerini de kendisine destek veren Oda Başkanları ile birlikte işyerlerinde ziyaret ederek, hal hatır sordu, hayırlı işler diledi.

Gittiği her yerde sıcak ilgiyle karşılanan Recep Gür, ayrıca Sungurlu Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hacı Karatekin’i de ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gür ve beraberindekiler daha sonra ilçe esnaf odası başkanları ve oda yöneticileriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi. Burada neden aday olduğunu ve Birlik Başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını uzun uzun anlatan Gür’e, Sungurlu’da faaliyet gösteren tüm oda başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri tam destek vereceklerinin sözünü verdiler. Recep Gür, burada yaptığı konuşmada özellikle bir detaya dikkat çekti o da birlik ve beraberlik oldu.

Çorum’da faaliyet gösteren oda başkanları da kendilerini tanıtarak, Recep Gür’e neden destek verdiklerini Sungurlulu oda yöneticilerine anlattılar.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim