Milletvekili Salim Uslu, cezaevi inşaatının 25 Mayıs'ta yer teslimi yapılarak başlayacağını ifade etti. Uslu, Sungurlu'da Çiftlik Köyü mevkisine yapılacak 1200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu yapım işi sözleşmesinin imzalandığını ve 25 Mayıs'ta yer teslimi yapılarak başlanacağı açıklamasında bulunarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ise göreve geldikleri dönemde gündemde olan konunun takipçisi olduklarını ve Milletvekili Uslu’nun verdiği haberin ilçe halkını sevindirdiğini dile getirdi.

Cezaevinin içinde 2 ziyaretçi, 1 jandarma, 1 idare, 1 teknik, 1 atölye binası 1 kapalı spor salonu ile 100 dairelik 5 lojmanın bulunacağını, maliyetinin ise 14 milyon TL olacağını söyleyen Özkan, “Ceza infaz kurumunun bittiği anda alınacak ve gelecek memur sayısıyla ve diğer dolaylı yollardan istidama, ekonomik girdisiyle de ilçe esnaflarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Bu aşamaya gelmesindeki katkılarından dolayı Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, İlksen Ceritoğlu Kurt ve İl Başkanı Mehmet Karadağ ve diğer emeği geçenlere ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim