İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoglu, Şube Müdürü Yılmaz Karaalp ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İl Stratejik Plan Koordinatörü İsmail Serdar Yakar, İl Stratejik Plan Koordinatörü Abdullah Mesut Ürünoğlu, okul müdürleri ve stratejik plandan sorumlu müdür yardımcıları katıldı.
Toplantıda, Kamu Mali Yönetim Kanunu’nun kurumlara getirdiği yükümlülüklerden ve Yönetici Atama Yönetmeliği ile çoğu kurum müdürünün değişmesi, bu sebeple stratejik planların hazırlanmasında zorunlu olarak takvim değişikliğine gidildiğini belirtildi.
İl Stratejik Plan Koordinatörü İsmail Serdar Yakar, stratejik planın ana hatlarından oluşan kısa örneklerle bir sunum gerçekleştirdi. İl Stratejik Plan Koordinatörü
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoglu, 2015-2019 stratejik plan döneminde gerek planın hazırlanma aşamasında gerekse plan uygulama sürecinde emeği geçenlere ve geçeceklere şimdiden teşekkür ettiğini söyleyerek, tüm kurumlara başarı dilekleriyle toplantı sona erdi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim