Yapılan denetimlerde şoförlerden hız yapmamalarını, öğrencilere emniyet kemerlerini taktırmalarını, hava şartlarına göre araç kullanmakta azami dikkat etmeleri yönünde telkinlerde bulunuldu.
Okul servisi yapan taşıtların denetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Yılmaz Karaalp, Şube Müdürü Güven Yılmaz, Destek Hizmetleri Taşıma Birim Şefi Ercan Karaca ve Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Mustafa Ok tarafından yapıldı.
Hava şartlarının giderek ağırlaştığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Yılmaz Karaalp, denetimleri akşam sabah demeden yapacaklarını, değerli velilerimizin bize emanet ettiği öğrencilerimizi burunları kanamadan ailelerine teslim etmenin bilinci ve ciddiyeti ile taşımanın bugün olduğu gibi yarın da devam edeceğini belirtti. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Karaalp, öğrencilerden velilerine selamlarını iletmelerini istedi.
Denetimlerden duydukları memnuniyetlerini ifade eden öğrenci ve şoförler denetime katılan herkese teşekkür ettikten sonra öğrenciler evlerine uğurlandılar. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim