Çorum'un Sungurlu ilçesinde eğitim öğretimin daha kaliteli olabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise, ortaokul, anaokulu ve ilkokul müdürleri ile geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim verebilmek için, bu güne kadar okul müdürleri, öğretmenler, veliler, hayırseverler ve ilçemizde bulunan kamu kurumları ile birlikte ilçede güzel çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalara devam edeceklerini belirterek, destek olanlara teşekkür etti.
Konuşmaların ardından 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci dönem değerlendirmesi yapılarak, ikinci dönemde yapılacak çalışmalar konuşuldu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Şube Müdürleri de bölümleri ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.
Editör: TE Bilisim