Bir lokantada düzenlenen programa MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Belediye Başkan Adayı Şaban Köyhanoğlu, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Şahin, kadın kolları yönetimi ve partili kadınlar bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Belediye Başkan Adayı Şaban Köyhanoğlu konuşmasında “Bugün Zübeyde Hanımın vefatının yıldönümü. Öncelikle saygıyla anarak konuşmalarıma başlamak istiyorum. Bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğini gördük. Minnettar olduğumu dile getirmeden edemeyeceğim. Görüyoruz ki bir kadın, bir anne tüm düzeni değiştirebilir. Sizlerinde bu düzeni değiştireceğinize inanıyorum. Birlik içinde, kucaklayıcı bir şekilde, kapı kapı dolaşıp, elini sıkmadığımız, gönlünü almadığımız hiç bir birey kalmadan seçim çalışmalarımızı yürüyoruz. Burada sizlere düşen görev bizlerden fazla olacaktır. Şimdiden hepinize kolaylık dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Şahin, kadın kolları teşkilatı olarak son dönemlerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktarırken, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili kadın kolları yönetimine bilgiler verdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim