Belediye Başkan Adayı İlyas Özkan, AK Parti’de görev almanın, milletin derdiyle dertlenmek, geleceğine ışık tutmak anlamına geldiğini belirterek bunun kendileri için bir görev ve sorumluluk olduğunu ifade etti.

Sungurlu'nun, Türkiye'ye örnek olan kardeşlik hukukunu daha da perçinleştirme gayretinde olduklarını belirten Özkan, artık vatandaşlara birebir dokunan, onların ayağına giden, evlerini ziyaret ederek gönül olmaya, gönüller yapmayı kendine görev edinen bir parti olduklarını kaydetti. Özkan, 17 yıldır gece gündüz demeden Sungurlu'yu güçlü yarınlara hazırlamak için gayret sarf ettiklerini, teşkilat olarak AK Parti'ye oy vermeyen diğer kesimlerin de hem siyasal hem de toplumsal alandaki aktivizmlerini de son derece önemsediklerini dile getirdi.

Belediye Başkan Adayı Özkan, “Bizler bu minvalde teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette bunları yaparken vatandaşlarımızdan övgü almak için yapmıyoruz. Elbette eleştirilerde olacak. Vatandaşlarımızdan gelen eleştirileri de dikkatle dinliyor, azami bir şekilde ihtimam gösteriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim