Sungurlu Şekerpınar Mahallesi 10. Cadde, Fatih Ortaokulu yanı ve Fen Lisesi’nden TOKİ Konutlarına kadar olan bozuk yolları asfaltlama çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri mesire alanı yolunda da asfaltlama çalışmaları başladı.

İki yıl önce Sungurlu halkının hizmetine sunulan ve vatandaşların büyük takdirini toplayan mesire alanı her gün yüzlerce kişiye ev sahipliği yapıyor. Aşıklar tepesi civarından başlayarak mesire alanına kadar uzanan ve son günlerde özelliğini kaybederek sürücülere zor anlar yaşatan yolda sıcak asfaltlama çalışmaları dün gece saatlerinde başlayarak sabahın ilk ışıklarında sonlandı.

Çalışmaları inceleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hem işçilerle hem de mahalle sakinleri ile sohbet etti. Asfalt ekibinde görev yapan işçilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Şahiner, “Belediyemiz sıcak asfaltlama çalışmalarına başladı. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için gayret gösteriyoruz. Burada vatandaşlarımızdan gelen talepleri gerçekleştirmek için büyük bir gayret içerisinde çalışmaları sürdürürken onlardan gelecek her türlü talepleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, talep ve şikayetlerini dinleyen Şahiner “Mutlu insanların yaşadığı ilçe hayaliyle yola çıktık, insan hayatına katkıda bulunacak bir ilçe oluşturmak idealiyle sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak her daim vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı görevini üstlendim ve bu anlayışla Sungurlu Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

(İHA)

Editör: TE Bilisim