Mesire Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen ve Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şahiner, “Değerli hemşerilerimiz ve federasyon üyelerimizle sık sık bir araya gelerek Sungurlu’muz hakkında istişarelerde bulunmaya çalışıyoruz. Kurmuş olduğumuz bağları koparmadan daha da güçlendirerek birlikte hemşerilerimize güzel hizmetler sunmak yegâne gayemizdir. Katılımlarınızdan dolayı değerli Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ise Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken; konuşmasında, “Bizleri ev sahipliğinizle mutlu ettiniz kıymetli Başkanım. Sizin çabalarınız gayretleriniz gözle görünür bir şekilde ortadadır. Bizler de üzerimize düşenler için her zaman yanınızdayız” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim