Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyarette bulundu.

Milletvekili seçilmesinin ardından ilçelere teşekkür ziyaretlerini sıklaştıran Milletvekili Kavuncu geçtiğimiz gün de  Sungurlu’ya gitti. Burada AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, İl Genel Meclis üyeleri Ünal Cevizci ve Ramazan Kelepircioğlu ile birlikte 25 Mayıs 2017’de Ankara-Samsun karayolu kenarında bulunan Çiftlik köyünün Harman yeri mevkisinde yer teslimi yapılarak 16 Haziran 2017’de 306 dönüm arazi üzerine inşa edilmeye başlayan Sungurlu Açık ve Kapalı Cezaevi inşaatı incelendi.

400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumu ve 200 adet lojman çalışmaları ile ilgili yüklenici firmadan bilgi alan Milletvekili Kavuncu, çalışmaları da yerinde inceledi. Kavuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada lojman ve kapalı cezaevinin kaba inşaatının tamamlandığını, açık cezaevinin inşaat çalışmalarının sürdüğünü, ayrıca 83 bin metrekarelik inşaat alanının mevcut proje üzerindeki jandarma tabur binası, idari bina, atölye, mutfak, teknik merkez, 400 kişilik açık ceza infaz kurumu, 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumu ve 200 adet lojman bulunduğunu dile getirdi.

Milletvekili Kavuncu, Sungurlu İlçe Teşkilatı’nda partililerle biraraya geldikten sonra ilçe esnafı ve pazarında vatandaşlarla da buluşarak hasbihal etti. Kavuncu ayrıca Sungurlu’da bir talihsizlik sonucu 21 Ağustos 2018 günü evi yanan İlyas Toklu’yu ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini de iletti.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim