Olay ardından Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan ve teşkilat mensupları Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Özak Batıbay'a destek amaçlı ziyarette bulundular. 


AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, ilçemizde görev yapan başhekim Batıbay’ın aracına yapılan saldırı şiddetle kınadıklarını belirterek, “Kesinlikte bu tür saldırılar idarecilerimize göz dağı amaçlı yapılan saldırılardır. Bizler daha önceden olduğu gibi bu tür çirkin saldırılar karşısında her zaman idarecilerimizin yanındayız. Kim yada kimler tarafından şuanda yapıldığı bilinmiyor ama Emniyet teşkilatımız olayı her türlü değerlendiriyor. Bunu yapan kişi yada kişiler kısa sürede bulunup, adalet önünde hesabını verecektir. Bu tür saldırılar hiç bir zaman idarecilerimizi yıldırmadı, onlar dün olduğu gibi bu günde görevlerinin başındalar” ifadelerini kullandı.
Öte yandan olayın ardından İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz da Sungurlu Devlet Hastanesi'ne giderek Başhekim Batıbay ile görüştü. Olayı çok yönlü araştırdıklarını belirten İrfan Korkmaz, bunu yapan kişi yada kişileri kısa sürede yakalayacaklarını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Batıbay, suçluların yakalanması konusunda emniyet teşkilatına göstermiş olduğu hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.


(Haber Merkezi)
 

Editör: TE Bilisim