AKP Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ile görüştü.
AKP Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Kadın Kolları Başkanı Havva Özata ve İl Encümen Üyesi Ramazan Kelepircioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Ceritoğlu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının öğrencilere, ailelerine, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu da Milletvekili Ceritoğlu’na yaptıkları ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti bildirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.

“ÖĞRETMEN İHTİYACIMIZ VAR”
Ziyarette Sungurlu’daki okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgiler veren Atcıoğlu; 69 okul ve kurum bünyesinde on bini aşkın öğrenci ve 700’e yakın öğretmen ile eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiğini ve çeşitli branşlarda toplam 180 öğretmene ihtiyaç olduğunu söyledi.

“TADİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Geçen yıl temeli atılan Fen Lisesi inşaatının hızla devam ettiğini ve ikinci yarıyıl başında biteceğini bildiren Atcıoğlu, yaz tatili süresince toplam 20 okulda bakım ve onarım çalışmasının tamamlandığını sadece Sungurlu Öğretmenevi’nde onarımının devam ettiğini dile getirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ayrıca; eğitim kurumlarının daha modern hale gelmesi için katkı sunan Çorum milletvekillerine, Bakanlık yetkililerine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

“SUNGURLU’YA TAM DESTEK”
Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da “Eğitim-öğretim faaliyetlerine daha fazla katkı sağlamak için bütün imkânlarımızla Sungurlu’yu en iyi yerlere getirmeye çalışacağız” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim