Sungurlu TSO’nun Temmuz ayı olağan toplantısı Meclis Başkanı Alp Eren Akel’in şehir dışında olması nedeniyle Başkan Vekili İsmail Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda meclis ve yönetim kurulu üyelerinin oturum başına huzur hakkı parası almaması önerisi oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda Yönetim Kurulu adına söz alan Başkan Behiç Akkaş, yaptıkları araştırmaya göre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) üyesi 365 oda arasında çok sayıda odanın meclis ve yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı parası almadıklarını öğrendiklerini söyledi. Behiç Akkaş “Şimdi biz de oda meclisi üyelerimizle yönetim kurulu üyelerimizin huzur hakkı parası almamasını öneriyoruz. Bu paraları almayalım, para almadan çalışmalarımız sürdürelim” dedi.

Yapılan oylamada meclis ve yönetim kurulu üyelerinin bundan böyle huzur hakkı adı altında oturum parası almaması oy çokluğu ile kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca ilçenin sorunları ile Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, meclis ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ergül, Osman Tunçay, Osman Koca, Kazım Tufan, İsmail Kılıç, Muhitin Aygar, Kerim Tütüncüoğlu, İlhan Ambarkütük, Mehmet Arif Büyük Yıldız, Arif Yalınkılıçlı, Muammer Çuhacı, Hacı İhsan Ümit Ulusaloğlu, Hasan Dişbudak, Sefa Can Karslı ile Genel Sekreter Mehmet Fenercioğlu katıldı.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim