SP İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongrede gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Kongreye Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, SP MYK Üyesi Ahmet Bölükbaşı, Sungurlu eski Belediye Başkanı Ahmet Karacif, Evci eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıyüce ve partililer katıldı. Mevcut İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök’ün tek liste halinde girdiği seçimde yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

İlçe Başkanı Tök, teşekkür konuşmasında bugüne kadar görev yapan yönetime ve kongreye katılanlara teşekkür etti. Tök, “2014 yılının kasım ayında gerçekleştirdiğimiz kongrede yönetim kuruluna seçilen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her zaman beraber çalıştık. Bugün seçilen arkadaşlara da şimdiden Allah’tan hayırlı çalışmalar dilerim. Değerli kardeşlerim, önümüzde 3 seçim var. Yerel yönetimler, genel milletvekilliği ve başkanlık seçimi. Her seçim önemlidir, ama bu seçimler çok daha önemli. Çünkü 15 yıldır ülkeyi yönetenler her konuda ‘yanıldık, hata ettik’ diyorlar. Saadet Partisi her konuda haklı çıkıyor. Çünkü biz her konuda yol gösterici muhalefet görevimizi yapıyoruz.

Ekonomi zor durumda, üretim bitmiş, her şeyi ithal etmek durumundayız. Hayvancılık bitmiş, eti ithal eder durumda kaldık ve saman bile ithal eder duruma düştük. Bundan dolayı ülkenin Saadet Partisine ihtiyacı var. Biz bu yönde gayretli çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Hacı Arslan Tök başkanlığında yönetim şu isimlerden oluştu: “Alaattin Gökkaya, Ömer Osman Birgücü, Ali Sertkaya, Neşet Çeşitçioğlu, Ceylani Görgün, Mevlüt Karaaytu, Mustafa Gülbaş, Hulusi Şayık, Mehmet Köseoğlu ve Adem Erkuş”

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim