Sungurlu Belediyesi tarafından “Önce İnsan” ilkesinden hareketle sosyal gelir grupları arasında dengenin sağlanması ve sosyal dayanışmanın geliştirilmesi amacıyla Atatürk Meydanı’nda faaliyet gösteren yardım kampanyası sona erdi. Kampanya kapsamında yardımseverlerin kullanmaktan vazgeçtiği, iyi durumdaki giysiler belediye personeli ve HİTÜ Sungurlu MYO öğrencilerince yardım çadırında toplanıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yardım çadırına yardımseverlerin ilgisinin oldukça yoğun olduğunu belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Başlatmış olduğumuz “Hayat Paylaşınca Güzel ”adlı kampanyamıza ilgi çok büyük oldu. Sungurlumuz her zaman olduğu gibi bugün de gerekli hassasiyet ve özeni gösterdi. Emeklisinden çalışanına, esnafından iş adamına, öğrencisinden öğretmenine, memurundan işçisine kadar toplumumuzun her kesiminin yoğun desteği ile yardım çadırımız doldu taştı. Diğer yandan kampanya süresince yardım çadırından ayrılmayan öğrenci arkadaşlarımıza, değerli hocamız Öğr.Gör.Nihal Gökçe ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Öğretim Görevlisi Nihal Gökçe ise yaptığı açıklamada, bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini belirtirken, “Önemli bir yardım kampanyası içerisinde topluma hizmet için Sayın Başkanımızla başlatmış olduğumuz etkinliğe verilen destek bizleri memnun etti. Emeklerimizin ve çabalarımızın yerini bulduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle kampanyamızın her aşamasında bizleri yürekten destekleyen Sungurlu iş adamlarına, esnafına ve sakinlerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim