Sungurlu OSB'de 101 ada 3,4,5,6 nolu parsellerin tahsisi Tunam Ambalaj San. Ltd. Şti. ve Belçika bağlantılı yabancı ortağı Damen Afterpress'e yapıldı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye olarak OSB'yi tanıtıp, yatırımcıyı davet etmek için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, "Türkiye'de sanayisi gelişmiş kentleri ziyaret edeceğiz. Gittiğimi şehirlerde Ticaret ve Sanayi Odaları, Belediye Başkanları ve OSB müdürleri ile görüşeceğiz. OSB'mizi tanıtıp yatırımcıları davet edeceğiz. Bursa'ya yapmış olduğumuz ilk gezide Ticaret Odasının meclis toplantısına katıldık. Bir çok kuruluş ve yatırımcılarla bir araya gelerek burada OSB hakkında üyelere bilgi verip, ilçemize yatırım yapmaya davet etmiştik. Allah’ıma çok şükür Tunam Ambalaj San.Ltd. Şti. Bursa’dan yatırım yapmak için ilçemize gelen üçüncü yatırımcı oldu. İnşallah devamı da gelecektir" dedi.
Belediye olarak OSB'ye yatırım yapacak yatırımcıya her türlü destek vereceklerinin altını çizen Şahiner, "Siyaset yapmadan Sungurlu'ya hizmet edeceğiz. Hizmetlerimizi Allah rızası için yapacağız. Başka Sungurlu yok. Sungurlu bugüne kadar çok şey kaybetti. Artık kaybettiklerini yerine koyma zamanıdır. Sivil Toplu Kuruluşları, siyasiler birlikte göçü önlemek için bir araya gelerek iş sahaları açacağız." şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilisim