Dernek Başkanı Zeki Öztekin, Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever işadamı Haydar Ali Öztaş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’in katıldığı ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek destek ve katkıları için Uslu’ya teşekkür edildi.
Yapımı son aşamaya gelen Meslek Yüksekokulu 1.etap kampüs inşaatının tamamlanmasıyla bin öğrenciye yaklaşan öğrenci sayısının hızla artacağını söyleyen Karacif, “Okulumuz yeni yapılaşmayla güzel bir noktaya ulaşıyor. Sungurlulu hayırsever işadamlarımızın katkısıyla Kongre ve Kültür Merkezi’ni de üniversitemize kazandıracağız. Okulumuzun spor salonu ihtiyacı ile ilgili de desteğinizi bekliyoruz” dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Eğitime ve memlekete katkı vermek adına bir araya gelmeniz son derece önemli bir sosyal sorumluluk örneğidir. Desteklerinizle yapılacak Kongre ve Kültür Merkezi okulumuza akademik ve sosyal alanda büyük katkılar sağlayacaktır. Devletimizin yatırımlarına ilaveten destekleriyle eğitime katkı veren iş adamlarımıza, hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.
Şubat 2017’de işin süresi dolacak MYO 1.Etap inşaatını yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Kampüs içerisinde yapımını planladığımız 300 öğrencili Yükseköğrenim Yurdumuzun proje sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz. Yatırım programında var hemen ihale ilanına çıkılacaktır. Spor salonu ile ilgili destek verebilecek devlet kurumlarıyla görüşerek katkı talebinde bulunacağız. 2016 yılında üniversitemize 118 Milyon TL’ye yakın ödenek ayrıldı. Gerekirse Rektör hocamızla da görüşerek ihtiyaç durumuna göre önümüzdeki yılların yatırım bütçesinde değerlendirilmesi yoluyla da spor salonunu kazandırabiliriz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim