Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenecek olan “Girişimcilik” eğitimlerine katılacak. Bu kapsamda eğitime alınacak öğrencilerin seçimi için Sungurlu Ticaret Borsası’nda KOSGEB uzmanı tarafından öğrencilere mülakat yapıldı. Eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım sertifikası verileceği, mezun olduktan sonra da hazırlayacakları iş planına göre KOSGEB’in girişimcilik desteklerinden faydalanacakları dile getirildi.

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muhammet Çankaya ve öğrenciler, eğitimin yapılmasını sağlayan Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sungurlu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Levent Akkaş ve İcra Kurulu üyesi Serkan Tuncay da hazır bulundu.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ise Sungurlu MYO yönetici ve öğrencilerinin öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, KOSGEB ile işbirliği çerçevesinde yapılacak eğitimin Borsa’da olacağını, MYO Müdürü Karacif ile yaptıkları görüşmelerde öğrencilerin bu imkandan yararlanması sayesinde kendi işlerini kurabileceklerini dile getirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim