Ankara’da gerçekleştirilen programda Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, İthalat Genel Müdürü Ahmet Erkan Çetinkayış, Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı ZergülÖzbilgiç ile iş dünyası temsilcileri bir araya geldi.

Programda ayrıca TÜGİAD Genel Başkanı Dr. Ali Yücelen, Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kahraman, Akademi Başkanı Adnan Taha Tuğrul ve diğer üyelerin yanı sıra ATO Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri, sektör ve iş dünyası temsilcileri ile Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen öğrenciler de yer aldı.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, TÜGİAD Genel Başkanı Dr. Ali Yücelen ve Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman’ın konuşmalarının ardından, iş dünyası temsilcilerinin yaşadıkları sorunların çözümlenmesi ve taleplerinin karşılanması noktasında olumlu sonuçlar alındı.

Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Dış Ticaret ve İşletme Yönetimi öğrencilerinin katılmış oldukları bu program ile derslerde teorik olarak gördükleri konuları ve ülkemizin ekonomi gündemini, bakan yardımcısı, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş dünyasından dinlemelerinin çok iyi bir tecrübe olduğunu, öğrencilere gelecekleri konusunda vizyon ve özgüven kazandırdığını ifade ederek, bu programa Sungurlu MYO öğrencilerinin katılımını sağlayıp destek olan TÜGİAD Akademi Başkanı Adnan Taha Tuğrul’a, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’e ve programı koordine eden Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan Süklüm’e teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim